GAOSB Yönetim Kulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve beraberindeki heyet göreve yeni atanan Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ali Gezer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

GÜVENLİ BİR KENT

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Gaziantep’in Türkiye’nin önemli üretim merkezlerinden birisi olmasında, girişimci ruha sahip Gazianteplilerin yanı sıra, huzurlu bir yaşam alanı sağlayan güvenlik güçlerinin de payı bulunduğunu söyledi. Sanayi Bölgesi hakkında kısa bir bilgide veren Başkan Nakıboğlu; Herkese aş ve iş imkanı sağlanması neticesinde Gaziantep’in güvenli bir kent olduğunun altını çizdi. Bunun yanısıra “Emniyet teşkilatımızın yapacağı çalışmalarla daha da güvenli bir kent olacağız. Organize Sanayi Bölgesi olarak her türlü işbirliğine ve desteğe hazırız” dedi.

BORSA TAM KADRO

Gaziantep’te göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Ali Gezer’i ziyaret eden Gaziantep Ticaret Borsası Başkan ve üyeleri hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Ziyarete Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Meclis Başkanı Selami Memiş, Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Surur Aydın ve Enver Çokay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hızır Arıkök, Yönetim Kurulu Üyeleri Karaca Türkmen, Ali Tabur, Mehmet Satıl ve Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Bayram katıldı. Gaziantep’in önemli bir sanayi kenti olduğuna dikkat çeken Başkan Ahmet Tiryakioğlu, kentin bulunduğu stratejik konuma da dikkat çekerek dünyanın birçok ülkesiyle ilişki içerisinde olan kentin özellikle Ortadoğu ve bölge ülkeleri için de büyük önem taşıdığını belirterek kent güvenliğinin önemine dikkat çekti. Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ali Gezer de, Gaziantep’i yakından tanıdığını belirterek böyle bir şehirde görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

HABER MERKEZİ