Daha yaşanabilir ve daha güzel bir Gaziantep için gece gündüz demeden çalıştıklarını dile getiren Oğuz, Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Selami Memiş'in yılın polisini ailesiyle birlikte tatile gönderme önerisine sıcak baktı.

Gaziantep'te bulunan oda, dernek ve sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Oğuz, bu bağlamda Ticaret Borsası'nın değerli yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiklerini ifade etti.

ANKETTEKİ SONUÇLAR İYİ

Daha güvenilir ve daha yaşanabilir bir şehir için emniyet teşkilatı olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Oğuz, "Üniversitenin yapmış olduğu bir anket var. Bu ankete göre halkımızın genel görüşü, Gaziantep'te polis yerinde ve zamanında müdahaleler yaparak görevini en iyi şekilde yerine getirdiği yönünde. Ayrıca muhtarlarımızla yaptığımız görüşmelerde asayiş konusunda önemli bir sıkıntının olmadığının ifade edilmesi bizim için sevindirici bir gelişme" dedi.

POLİSİN ETKİSİ BÜYÜK

Borsa Başkan Vekili Ahmet Tiryakioğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gaziantep'te sağlanan huzur ve güvenden dolayı bütün emniyet teşkilatına teşekkür etti. Gaziantep'te polisin başarılı çalışmalarını taktir ederek takip ettiklerini ifade eden Tiryakioğlu, Gaziantep'te terör ve sokak olaylarının yaşanmamasında polisin etkili çalışmasının büyük bir etken olduğunu dile getirdi. 


MEMİŞ'TEN YURTDIŞI TEKLİFİ

Öte yandan 10 Nisan Polis Haftası kutlamalarına Gaziantep Ticaret Borsası olarak destek vermek istediklerini belirten Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Selami Memiş, yılın polisini ailesiyle birlikte tatile gönderme önerisinde bulundu.

OĞUZ SICAK BAKTI

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün belirleyeceği yılın polisini Gaziantep Ticaret Borsası olarak ailesiyle birlikte yurt dışına tatile gönderebileceklerini ifade eden Memiş, Gaziantep'te görev yapan polisleri daha iyi motive edebilmek için kendilerinin de 10 Nisan'da kutlanılacak olan Polis Haftası'na bu şekilde bir katkı sağlamak istediklerini kaydetti. Emniyet Müdürü Oğuz, Ticaret Borsası'ndan böyle bir teklif geldiği taktirde kabul edebileceklerini dile getirdi.