Kırmızı – siyahlı temsilcimizin teknik patronu genç futbolcularla sonuna kadar en iyi mücadeleyi vereceklerini ve asla yarıştan kopmayacaklarını belirtti.

ONURUMUZLA MÜCADELE EDECEĞİZ
Gaziantepspor tarihinde hak etmediği kadar yalnızlaştırıldığını söyleyen tecrübeli teknik adam, “Bahsettiğimiz takımın adı Gaziantepspor ve bu kulüp bu koca şehri temsil ediyor ve şehrin marka değeri. Nasıl vicdanları el veriyor ki bu takıma sahip çıkılmıyor. Hiçbir baba evladını bir kenara atamaz, Gaziantepspor bu kentin evladı atılmaması ve vazgeçilmemesi gerekiyor. Ben ve genç futbolcu kardeşlerim mücadelemizi onurumuz ve şerefimizle sürdüreceğiz, eğer kümeye düşeceksek de böyle düşelim” dedi.

ÖLÜ TOPRAĞINI ATMALIYIZ
Geçen hafta oynadıkları Ankaragücü maçında oynanan futboldan memnun olduğunu ancak sonuçtan hiç hoşnut olmadığını aktaran Süral, “Galip geleceğimiz maçı kendi ellerimizle rakibe teslim ettik. Tabi ki telafi etmek için ne gerekiyorsa yaptık ama kazanmak kısmet olmadı. Milli araya kazanarak girmek çok önemliydi ne yazık ki istediğimiz olmadı. Bu ölü toprağını atmamız hem camiamız açısından, hem oyuncumuz açısından, hem kulübümüz açısından önemli diye düşünüyorum” dedi.

REHABİLİTASYON DÖNEMİ OLACAK
Kadro sıkıntısını fazlasıyla yaşadığını aktaran Süral, “En azından bu milli ara döneminde sakatlığı bulunan arkadaşları da hazır hale getirmeye çalışacağız. Sağlam arkadaşlarında fizik gücünü arttırmaya çalışacağız. Artı tabi ki bir oyun planımız var bizim. Oyun planı üzerinde durmaya çalışacağız. Kendi taktik çalışmalarımızı da yaparak bundan sonraki müsabakalara hazırlanmak istiyoruz. Bu dönemi çok iyi değerlendirmek istiyoruz açıkçası. Milli maç arası tam bir rehabilitasyon dönemi olacak” şeklinde konuştu.
MUHARREM TÜRKOĞLU