
Moral bozma yok
Gaziantep F.K süper ligde son oynadığı maçın etkisinden hemen çıkıp, moralli bir şekilde Altay hazırlığını sürdürüyor.
Kırmızı – Siyahlı takımın teknik ekibi, futbolcuların moral ve motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla antrenmanları daha neşeli hale getirmeye başladı.
Önceki gün yapılan antrenmanda oyuncuların dikkatini çeken teknik direktör Erol Bulut, dün de moral depolamaya çalıştı.
ETKİSİNDE KALMAYIN
Gaziantep F.K teknik direktörü Erol Bulut, oyuncularıyla hem bireysel hem de takım halinde toplantılar yapıyor.
Futbolda yol kazalarının her zaman olabileceğini kaydeden genç teknik adam, geçen hafta ki defteri kapatmalarını ve Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Altay maçına moralli bir şekilde hazırlanmalarını istedi.
GALİBİYETE ODAKLANIN
Teknik direktör Erol Bulut, hiçbir istemedikleri bir hafta yaşadıklarını ancak bunun izini silebilmek için tek seçeneklerinin galibiyet olduğunu söyledi.
Kendi sahalarında oynayacakları maçta taraftar avantajını da en iyi şekilde kullanıp, elde edecekleri galibiyet ile yollarına daha sağlam bir şekilde ilerlemeleri gerektiğini aktardı.
MUHARREM TÜRKOĞLU
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.