Şenlik Gaziantep Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin himayelerinde ve Aktürk Hotels Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aslı Aktürk Pehlivanlar’ın desteğiyle gerçekleşecek. Özel bir stantta Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, Basketbol eski Milli Takım Oyuncusu ve Menajeri Kerem Tunçeri ve Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan’ın imzalı formaları, Galatasaray Kulübü Kalecisi Mustela’nın eldivenleri, Galatasaray’dan Selçuk İnan ve Gomis’in tüm takım imzalı formaları ve topları, Fenerbahçe’den Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Demirel, Mathieu ValbuenaRobin, Van Persie’nin tüm takım imzalı formaları ve topları, Beşiktaş Kulübü’nün tüm takım imzalı formaları satışa sunulacak. Buradan elde edilecek tüm gelir Ampute Milli Futbol Takımı’na bağışlanacak.

3 başarılı iş kadını Bilge Kuru Eren, Lion Diamond Kurucusu Öznur Yakın ve Ebru Erbaş’ın koordinatörlüğündeki BİKAP tarafından gerçekleşecek Gaziantep Alışveriş Şenliği, alışveriş ile sosyal sorumluluğu bir araya getirecek. Birbirinden ünlü markaların yer alacağı kermeste, Gaziantep denince akla ilk gelenler arasında olan İmam Çağdaş da Türkiye’de ilk kez bir alışveriş şenliğine katılacak.

YILDIZLAR GEÇİDİNE SAHNE OLACAK

Özlem Yıldız, Aslı Şen, Pınar Altuğ Atacan, Ayşe Tolga, Fulya Gündoğdu, Sinem Güven, Emel yıldırım ve Melda Aksu gibi isimler de markalarıyla alışveriş şenliğinde olacak.

Şenlikte, Gaziantep Rotary Kulüp tarafından organ bağışı standı kurulacak.

Açılışını Fatma Şahin ve Sanko Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu’nun yapacağı şenlikte kurulacak olan özel stantlarda ünlü futbolcu ve basketbolcuların forma, top, eldiven ve kramponları satışa sunulacak ve elde edilen gelir de Ampute Milli Futbol Takımı’na bağışlanacak.

SPOR SERVİSİ