MHP, yeni katılımlarla da gücüne güç katıyor. Hafta sonu gerçekleştirilen törenlerde kent merkezinde ve ilçelerde yüzlerce katılım gerçekleşti.

30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP’ye seçmenin ilgisi her geçen gün artıyor. MHP’ye katılımlar özellikle Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Bakan ve çocuklarına yönelik yapılan 17 Aralık yolsuzluk operasyonunun ardından hız kazandı. Hafta sonu gerçekleştirilen törenlerde yüzlerce kişi 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi MHP saflarına geçerken, MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, seçmenin gerçekleri görmeye başladığını söyledi.

GELİŞMELER ETKEN

Erzin, ülke genelinde son dönemde yaşanan gelişmelerin seçmenin tercihini ve siyasi eğilimini değiştirmesinde büyük etken olduğunu belirterek, şunları söyledi: “İnsanlar, bugüne kadar inanıp, güvendikleri siyasetçilerin aslında düşündükleri gibi olmadıklarını anlamaya başladılar. Bu sebeple kendilerini en iyi şekilde ifade edebilecekleri ve düşünceleri ile örtüşen bir siyasi anlayışa destek vermek amacıyla partimize yönelmiş durumdalar” dedi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

MHP’ye yönelişin, günlerdir, haftalardır sürdüğünü ve 30 Mart’a kadar devam edeceğini dile getiren Erzin sözlerini şöyle sürdürdü: "Son dönemdeki gelişmeler halkımızı güvenli bir liman olarak düşündüğü MHP’ye yönlendirdi. Hafta sonu Düztepe Mahallemizde ve Nurdağı ilçemizde büyük katılımlar gerçekleşti. Katılımların 30 Mart’a kadar artarak devam edeceğinin sinyallerini alıyoruz. Bizde daha önceki seçimlerde hangi partiye oy verdiklerini bakmaksızın hemşerilerimize partimizin kapısını ardına kadar açtık. İnsanlarımızı din, dil, ırk, mezhep gözetmeksizin kucaklıyoruz. 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi ve sonrasında halkımızın beklentilerine cevap verebilmek için çok çalışacağız. Gaziantepli hemşerilerimizin destekleriyle inşallah 30 Mart Yerel Seçimlerinde manipüle edilmiş sözde anketlerin aksine tahmin edilenden çok daha fazla oy alarak başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediyelerinde iddialı bir konuma geleceğiz. Biz bu seçimleri kazanacağımıza yürükten inanıyoruz ve hemşerilerimizin de inanmasını istiyoruz. Bu vesileyle katılımlarıyla seçimler öncesi katılımlarıyla partimizin gücüne güç katan hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” HABER MERKEZİ