MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayıMustafa Erzin ve ilçe başkan adayları İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret ederek projeleri konusunda bilgi alışverişinde bulundular. Erzin ziyarette “ Yerel yönetimler mutlaka değişmelidir. Bu değişimin CHP’de olacağına inanıyorsanız oraya, MHP’de olacağına inanıyorsanız MHP’ye oy verin ama mutlaka değişim olsun. Oylar boşa gitmesin" mesajını verdi.

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep şubesini ziyaret eden MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin ve beraberindeki heyet özellikle kentsel dönüşüm konusunda mevcut belediyelerin halka evlerinin gerçek değerini vermediğini belirterek, MHP yerel yönetimlere geldiğinde evlerin gerçek değerinde istimlak edileceğini, evin değeri yüksek ise iki vereceklerini söyledi. Erzin önümüzdeki günlerde özellikle Şehitkamil ilçe belediyesinde yapılan yolsuzluklar konusunda açıklamalarda bulunacaklarını ifade etti. Erzin “ Yerel yönetimler mutlaka değişmelidir. Bu değişimin CHP’de olacağına inanıyorsanız oraya, MHP’de olacağına inanıyorsanız MHP’ye oy verin ama mutlaka değişim olsun. Oylar boşa gitmesin “ mesajını verdi.

MERİÇ: FİKİRLER ÖNEMLİ

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini alarak projeler üretmesinin kentin geleceği açısından önemli olduğuna dikkat çekerek şöyle dedi: "Kentimizin en önemli sorunlarından birisi ulaşımdır. Yeni gelecek yönetim bu konuda tedbirler almazsa trafik içinden çıkılmaz bir hal alacaktır. Kentsel dönüşümde de bir çok hatalar yapılmıştır. Bu hatalar umarım yeni gelecek olan yönetimler tarafından tekrar edilmez. Vatandaşlarımızın evleri gerçek değerinden alınmalı ve yeni bir ev sahibi olması sağlanmalıdır. Aksi takdirde alınan küçük paralar kısa zamanda erimekte ve yine gecekondulaşma devam etmektedir"

BDP PROJELERİNİ ANLATTI

BDP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Demirbaş ve beraberindeki partililer İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret ederek yerel iktidara geldiklerinde yapacakları projeler konusunda bilgiler verdiler. Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası başkanı Melih Meriç ve üyelerinin hazır bulunduğu BDP ziyaretinde Gaziantep’in yaşanabilir bir kent olması için yapılması gerekenler üzerinde duruldu. BDP büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Demirbaş belediyecilik deneyimleri olduğunu belirterek Gaziantep’te kardeşçe, huzurlu bir seçim istediklerini söyledi.

LEYLA ÖZEKŞİ POLAT