Yerel seçimler öncesi çalışmalarına yoğun bir şekilde sürdüren MHP Gaziantep Teşkilatı, hafta sonu ilçe seçim koordinasyon merkezilerinin görkemli açılış törenleriyle rakiplerine gözdağı verdi.

Geçtiğimiz Nurdağı, İslahiye, Yavuzeli ve Araban Seçim Koordinasyon Merkezlerinin resmi açılışlarını gerçekleştiren MHP’nin açılış törenlerine katılım yoğundu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ın da katıldığı törenler öncesi tüm ilçelere yüzlerce otomobilin katılımıyla gerçekleştirilen konvoylar eşlinde girildi.

ÜLKE, UÇURUMUN EŞİĞİNE GETİRİLDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın törenlerde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin yeni dönem için büyük bir değişime ihtiyacının olduğunu ve seçmenin de bu değişimi arzuladığını söyledi. Türk halkının 30 Mart tarihinde sadece yerel yöneticilerini belirlemeyeceğini, vereceği oylarla aynı zamanda ülkenin kaderini tayin edeceğini belirten Yalçın, “Seçmenin yanlış tercihi, Türkiye’nin uçurumdan aşağıya yuvarlanmasına sebep olacaktır. Halkımızın 30 Mart’taki tercihleri ülkemizin gelecekteki durumunu da belirleyecek. Bunun için Türk halkından oylarını verirken çok iyi düşünmelerini istiyoruz” dedi.

YÖNETİMLERE TALİBİZ

17 Aralık yolsuzluk operasyonunun ardından Türkiye'deki seçimlerin şeklinin değiştiğini de savunan Yalçın, Gaziantep’te ve tüm Türkiye’de belediyelerin yönetimine talip olduklarını ifade ederek, "17 Aralık'ta yapılan yolsuzluk operasyonunun ardından internete yasaklar getirildi, yargıya ve siyasete müdahale ediliyor. Bütün bunlar halkın olup, bitenleri öğrenmesini engellemeye yönelik iktidarın son çırpınışlarıdır. Ama artık ne yaparlarsa yapsınlar, halkımız olup bitenlerin farkında. 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde de halkımız, AKP iktidarına gereken cevabı ve dersi verecektir” diye konuştu.

AMAÇ KAZANMAK

MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin de, açılışlarda yaptı konuşmasında halkın MHP’ye olan yoğun ilgisinden duydu memnuniyeti dile getirerek, “Seçmen ülkenin yanlış kadrolar tarafından yönetildiğini anladı ve inşallah bu seçimlerde tercihini MHP’den yana kullanacak ve belediyeleri bizlere emanet edecek. Biz buna yürekten inanıyoruz. 30 Mart öncesi hazırlıklarımızı Gaziantep’teki tüm belediyeleri kazanmak üzere yapıyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ