Türk Telekom Teknik Elemanları Derneği Gaziantep Şubesi üyeleri, yıllar önce mezun oldukları Gaziantep Şahinbey Mehmet Rüştü Uzel Tenlik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Abdullah İbili’yi ziyaret etti.

Türk Telekom Teknik Elemanları Derneği Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan İbili, yıllar önce okuyup mezun oldukları okulu ve öğretmenleri ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Gaziantep Şahinbey Mehmet Rüştü Uzel Tenlik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde, yıllar önce babamın teknisyen olarak çalışmış olması, ağabeyim Abdullah İbili’nin yıllar sonra aynı okula müdür olarak atanması benim için onur vericidir. Ayrıca yıllarca Türk Telekom’da birlikte çalıştığımız özelleştirilmelerden sonra bu güzel okula geçiş yaptılar. Yıllar sonra da burada onlarla karşılaşmak da mutluluk verici bir olaydır” dedi

HABERLEŞME ÖNEMLİ BİR ŞEY

İbili, “Türk Telekom, özellikle bu çağda haberleşmede ve internet kullanımında çok önemli bir yer tutmaktadır. Bu da bizim ve ülkemizin gurur kaynağıdır. Ben inanıyorum ki Türk Telekom’u ayakta tutan meslek lisesinden mezun olan teknik elemanlar ve teknisyenlerdir. Meslek lisesi mezunu teknik elemanlar olmazsa Türk Telekom’un bu kadar gelişmesini mümkün görmüyorum. Bu gelişimde Gaziantep Şahinbey Mehmet Rüştü Uzel Tenlik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin payı varsa gurur duyarız. Öğretmen olarak da zaten bizim gururumuz da budur. Önceki yıllarda mezun olan kardeşlerimiz, çok büyük incelik göstererek bugün okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Zaten bizim amacımız da mezunlarımız ile yıllar boyunca kopmayacak bağlar kurmak ve bu bağları geliştirmektir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.