Daha önce günde tek idman yaparak sezonun ikinci yarısına hazırlanan kırmızı – siyahlı futbolcular, Derelioğlu’nun gelmesiyle birlikte mesaiyi ikiye katladı.

Cuma günü öğleden sonra imzayı atan genç teknik adam hemen arkasından futbolcularla toplantı yaptı ve devamında da ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Oktay Derelioğlu, Cumartesi ve dün ise sabah ve öğleden sonra olmak üzere hafta sonlarını çift antrenmanla geçirdi. Kırmızı – siyahlı temsilcimiz, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarına ise bugün sürdürecek.

HERKES İYİ NİYETLİ
Takımda ki tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç futbolcuların oldukça yetenekli olduklarını söyleyen Derelioğlu, “Sezon başında genç kardeşlerimizin tecrübesizlikleri sonuçlara etki etmiş ama artık bu ligin yabancısı olmaktan çıktılar. Takımda ki büyükler ise gerçekten iyi niyetliler ve hepsi de bu takımın başarılı olması adına çaba sarf ediyorlar. Geçmişte yaşanan sıkıntıları bir kenara koyduk ve artık önümüzde ki 17 haftalık süreçte en iyi olmanın mücadelesini vereceğiz. Taraftarlarımızın ve yönetimimizin de bizlere verecekleri desteklerle güzel günler göreceğiz” diye konuştu.