Türkiye Bayanlar Voleybol 3. ligi D gurubunda mücadele eden Merinos, kendi evinde ağırladığı Elazığ Dsi karşısında net bir skorla galip gelerek zirveye kondu.
Geçen haftanın lider ile yaptığı mücadeleden galibiyetle ayrılan Mavi Melekler bu sezon oynadığı on iki karşılaşmanın 11’inden galip olarak ayrıldılar.
Geçtiğimiz hafta ligin zorlu takımlarından Elazığ DSİspor’u 3 – 0 yenerek başarılarına yeni bir halka ekleyen Merinosspor’un mavi melekleri lideri takımı altına alarak zirveye yerleşti.
Merinos bayan voleybol takımı antrenörü Ali Bağcı sezon başında koydukları şampiyonluk hedefinden şaşmadan yollarına devam ettikleri ifade ederek şöyle dedi “ Merinosspor olarak ligde bu ikinci sezonumuz. Yeni bir takım olmamıza rağmen sporcularımızın alt yapıdan yetişmesi ve tecrübeleri diğer takımlardan geri sayılmaz. Bu yıl yeni takıma aldığımız sporcularımızla daha da güçlendik ve zirveye oynuyoruz. Bu sezon yaptığımız karşılaşmaların biri hariç tamamına kazandık. Kaybettiğimiz maç ise 3-2 oldu ve sakatlıklarımıza denk geldi. Kalan mücadelelerimizi içerde ve dışarıda maç vermeden ligi tamamlamayı hedefliyoruz. Sporcularıma güveniyorum ve onları tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
MUHARREM TÜRKOĞLU