Türkiye masterler şampiyonasına hazırlanan Gaziantep ekibi Mersin’de hazırlık maçı çerçevesinde oynanan maçtan 6 – 3 galibiyetle ayrıldı.

Antalya’da yapılacak turnuva öncesi yakın çevrede ki şehirlerin takımlarıyla sürekli müsabakalar yapan kırmızı – siyahlı temsilcimiz, de hedef yine şampiyonluk.

Geçen sezon oynanan turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan ve kupayı şehrimize getiren Gaziantep masterler bu başarılarını bu sene de egale etmek istiyor.

Birlik ve beraberliklerini her zaman muhafaza ettiklerini ifade eden masterler takımı genel koordinatörü Mehmet Yalçınkaya, “Arkadaşlarımız neredeyse her gün bir araya geliyorlar ve haftanın en az iki günü maç yaparak formlarını muhafaza ediyorlar. Geçen sene Manavgat’ta yapılan turnuvadan şampiyon olarak dönmüştük ve o başarımızın tesadüf olmadığını kanıtlamak adına bu yılki şampiyonadan da aynı şekilde başarılı olmak istiyoruz. Bu süreçte bize maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman için esirgemeyen Sakıcı İnşaat yönetim kurulu başkanı Sayın Ekrem Sakıcı’ya bütün ekip arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.MUHARREM TÜRKOĞLU