Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Başkanı Mehmet Çınar, ekonomik potansiyeli, kültürel zenginlikleri ve tarihi dokusu ile eşsiz zenginliklere sahip Gaziantep’te temaslarda bulundu.malatlya2.jpgİlk olarak Şehit Kamil Belediye Başkanı Muhammet Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, son dönemlerde ki yatırımlarla bölgesinde isminden söz ettiren Yeşilyurt’ta gerçekleştirdikleri büyük dönüşümü anlatıp, her türlü işbirliği ve ortak çalışmaya hazır olduklarını söyledi.
Şehit Kamil İlçesinde hayata geçirdikleri projelerden bahseden Belediye Başkanı Muhammet Rıdvan Fadıloğlu ise ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade edip, Yeşilyurt Belediyesi ile ortaklaşa yapacakları hizmetler ve yatırımlarla her iki kentin gelişimine destek vermeye devam edeceklerini söyledi.ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZZiyaretin sonunda Şehit Kamil Belediye Başkanı Muhammet Rıdvan Fadıloğlu’a kayısı paketi takdim eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile bir araya gelip, Malatya ve Gaziantep başta olmak üzere bölge kentlerinin gelişimi noktasında fikir alış verişinde bulundu. Yeşilyurt Belediyesinin fiziksel yatırımlarının yanı sıra turizm, tanıtım, sosyal, kültürel, eğitim, sportif ve çevre hizmetleri hakkında detaylı bilgiler paylaşan Çınar, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile de her türlü yatırımda ortak çalışmaya hazır olduklarını, bölgenin gelişmesi için üzerlerine düşen görevleri yapmaya devam edeceklerini bildirdi. Çınar, ziyaretin sonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e de kayısı paketi takdim etti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sunup, çalışmalarında başarılar diledi.
Çınar’ın Gaziantep’teki ziyaretlerine Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay ile Cavit Aslan da eşlik etti. İHA