Yılın ilk çeyreğinde ünlü sanatçı Rafet El Roman'ın katılımıyla tanıtım yapan MahmoodCoffee Kitchen &Cake bu kez de Mustafa Uğur'la tanıtım yaptı. Ünlü sanatçıların mekanı haline gelen MahmoodCoffee Kitchen &Cake yemekleriyle de dikkat çekmeyi başardı.

FARKLI TADLAR VE SUNUMLAR

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar farklı tatları bir arada sunan menüsü ve birbirinden lezzetli kahveleriyle Gaziantep’in en elit mekanlarından biri olan MahmoodCoffee Kitchen &Cake, misafirlerinin gönüllerinde taht kuruyor.

Açıldığı günden bu yana hayran kitlesi tarafından büyük ilgi gören MahmoodCoffee Kitchen&Cake, sürekli yenilenen menüsü ve lezzetiyle bütünleşen atmosferini bir arada sunuyor.

KAHVALTI ÇEŞİTLİLİĞİ

Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerinin yanı sıra, MahmoodCoffee’nin birbirinden farklı ve özel olarak hazırlanan kahve çeşitleri eşliğinde keyifli sohbetler gerçekleştirebileceğiniz bir mekana sahip. Hizmet vermeye başladığı günden bu yana, kalite farkıyla çıtayı yükseltmeye devam ediyor.

MahmoodCoffee Kitchen &Cake Farkı

Yeme içme sektöründe adını yukarılara taşımakta olan MahmoodCoffee Kitchen &Cake tercih edilen “Bir Dünya mutfağı adresi” olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. HABER MERKEZİ