Kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimiz, Sözeri ile şu ana kadar çıktığı 5 maçta da yenilgi yüzü gülmedi.

PUANLARI TOPLUYOR

Sezona kötü bir başlangıç yapan Gazişehir Gaziantep, Erkan Sözeri göreve gelmezden önce 7 hafta da 6 puan toplarken, son oynanan 5 maçta ise 9 puan toplayarak çıkış yakaladı.

Kadro bakımından TFF birinci ligin en iyi ekiplerinden birine sahip olan Kırmızı – Siyah ve Beyazlı temsilcimizde en büyük sıkıntı mental yorgunluk olarak belirlenirken, Erkan Sözeri tecrübesiyle kısa sürede bu sorunu çözerek futbolcuların özgüvenlerini yeniden kazanılmasına neden oldu.

YÜKSELİŞE GEÇTİ

TFF birinci lig temsilcimiz Gazişehir Gaziantep’te 7‘inci haftadan itibaren göreve gelen ve 5 haftadır takımı çalıştıran Erkan Sözeri, takımını puan cetvelinde de üst sıralara doğru taşıdı.

Sezonun 7’inci haftasında 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 6 puanla 14’üncü sırada devralan tecrübeli teknik adam, son beş haftalık süreçte ise 2 galibiyet ve üç beraberlikle dokuz puan topladı. Sözeri 14’üncü sırada devraldığı kırmızı – siyah ve beyazlı ekibi 9’uncu sıraya taşıdı.

GOLLERDE DE ÜSTÜNLÜK OLDU

Gazişehir Gaziantep Erkan Sözeri ile gollerde de ilk 7 haftaya oranla artış olduğu dikkat çekiyor.

Temsilcimiz Erkan Sözeri göreve gelmezden önce 7 haftada 6 gol atarken, kalesinde 5 gole maruz kaldı. Tecrübeli teknik adam göreve gelmesinin ardından ise 5 maçta 6 gol atarken kalesinde ise 3 gol gördü.

MUHARREM TÜRKOĞLU