Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan macera park vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Macera parkta özellikle çocuklar keyifli bir gün geçiriyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Macera Park’ın her yönüyle muhteşem bir alan olduğunu ifade ederek, “Survivor filmlerini çekmek için dünyanın öbür uçuna gitmeye artık gerek yok” dedi.

BENZERİ AVUSTURYA DAĞLARINDA VAR

Çocuklar ve büyükler için eğlenceli bir mekan yaptıklarını söyleyen Güzelbey, “Biz bunun bir benzerini Avusturya dağlarında görmüştük. Ondan hiç farkı olmayan hatta ondan daha muhteşem bir tesisi Gaziantep’e kazandırdık. Survivor filmlerini çekmek için dünyanın öbür uçuna gitmeye artık gerek yok. Gelin Gaziantep’e hem bu filmleri çekin hem de kayak yapın. Hem bilim merkezini, botanik parkı gezin, bir de bizim lezzetli yemeklerimizin, kebaplarımızın üstüne de tatlılarımızın tadına bakın. Bu herhalde vazgeçilmez tutku olacaktır. Tüm macera sevenleri Gaziantep’e ve dolayısıyla bu parka gelmelerini istiyorum. Bu vesile ile ben bu tesiste emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu. HABER MERKEZİ