Geniş yatay mimarisinin sağladığı ferah koridorları ve yüksek tavanı, açık otoparkı ile fark atan AVM, yine merkeze özel tasarlanan ve ülkemizde sayılı mekânlarda bulunan havalandırma sistemiyle yüzde 100 temiz hava ile ziyaretçilere doğal ve tertemiz bir ortamda rahatça nefes alma imkânı sağlıyor.

OTOPARK AÇIK, HAVA TEMİZ

Yeni süreçte sosyal mesafe ve hijyenin toplumsal yaşamda öncelikli olarak dikkate aldığını vurgulayan Gizir, “Tek katlı olarak inşa edilen ve yüksek tavan ile geniş koridorlara sahip M1 Gaziantep AVM açıldığı günden bu yana hem ziyaretçiler hem de çalışanlara güvenli mesafe başta olmak üzere kurallara rahatça uyma imkânı sağlıyor. Yine büyük binalarda çoğunlukla yer altına inşa edilen otoparkların aksine açık havadaki geniş otoparkımız da ziyaretçilerimizin hem temiz hava almasını hem de daha güvende hissetmesini sağlıyor” dedi.

KAPI ÇOK, KUYRUK YOK

Gizir, alışveriş merkezinin geniş 3 ayrı kapısının bulunmasının giriş-çıkışlarda büyük kolaylık sağladığını, ziyaretçilerin istedikleri bölüme kuyruk oluşmadan kolaylıkla ulaşabildiğini kaydetti.

KORİDOR GENİŞ, MESAFE BOL

Alışveriş merkezinin yapısı gereği ziyaretçilerin çok zaman kaybetmeden istedikleri mağaza veya sosyal mekânlara kısa sürede ulaşabildiğini vurgulayan Gizir, “Alışveriş merkezimiz geniş yapısı sayesinde hem iç mekânda hem de açık alanda pek çok sosyal, kültürel ve sportif etkinliğin de rahatça yapılmasına olanak sağlıyor. Yıllardır yaptığımız etkinliklerde bunun büyük avantajlarını gördük. Tüm etkinlerimizde katılımcılar ve ziyaretçiler büyük rahatlık yaşadı” dedi. HABER MERKEZİ