Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da devam ettiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu oynayacakları Alanyaspor maçına odaklandı.

Sezonun ikinci yarısında oynayacakları maçların neredeyse hepsinin birbirinden zorlu geçeceğini ifade eden teknik direktör Hakan Kutlu, bütün maçların altından kalkacaklarını söyledi.

ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK

Devre arası kampının oldukça verimli geçtiğini ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “ Artık tamamen ligi düşünmeye başladık. İlk yarının son haftalarında yakaladığımız çıkışı ligin ikinci yarısına da maksimum seviyede yaymak istiyoruz. Bu takımın sezon başında bir hedefi vardı ve bu doğrultudan şaşmak adına her maçımıza iddialı bir şekilde hazırlanacağız” dedi.

ALTINDAN KALKARIZ

Ligin ikinci yarısında zorlu bir fikstürün kendilerini beklediğini aktaran Kutlu, “Zorlu bir fikstür bizi bekliyor ama bunun altından takım kalitesiyle kalkarız. Çünkü iyi bir takımız ve güzel bir birliktelik yakalandı. Zorlu işlerin altından her zaman birlik ve beraberlikle kalkılır. Bizde de güzel bir birliktelik yakalandığı için hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Şampiyonluk yolunda Alanya ekibini yenerek lige yeniden merhaba demek istiyoruz” dedi.

UYUM SORUNU YAŞANMAZ

Hafta sonu Albimo Alanyaspor'la karşılaşacaklarını hatırlatan Kutlu, bu maçın hazırlıklarının sürdüğüne işaret etti. Takıma yeni oyuncuların katıldığına dikkati çeken Kutlu, “Onların uyum sorunu yaşayacağından endişe edenler var ama kadromuza kattığımız isimler hakikaten kaliteli ve tecrübeli isimler. Bu gibi olumsuzluklara fırsat vereceklerini sanmıyorum” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU