Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ve Oto Makine ve Sanatkarları Odası Başkanı Mustafa Kemal Güneş, Gaziantepspor'un bu hale düşmesinden esnaf olarak, yöneticiler olarak acı duyduklarını, kendilerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Gaziantepspor için Vali başkanlığında yapılan toplantılara, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin çağrılırken esnaf temsilcilerinin çağrılmadığından dert yanan Mustafa Kemal Güneş, "Adımız küçük ama burada 40 bin kişi çalışıyor. Gaziantepspor'un delegesi olan burada 50 kişi var" dedi.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMALIYIZ

'Gaziantepspor bizim gözbebeğimiz. Gaziantepspor Güneydoğunun Parisi olan Gaziantep'in birinci ligde bizi temsil eden bir takımı' diyen Mustafa Kemal Güneş, "Maalesef biz bu takımın bu hale düşmesinden esnaf olarak da yöneticiler olarak da acı duyuyoruz. Geçmişte buna el atılmadı, şimdi bir çaba olduğunu görüyoruz ve mutlu oluyoruz. Sayın Valimiz Erdal Ata'nın öncülüğünde bir çaba gösterildiğini görüyoruz, ama ne hikmetse kapalı kapılar ardında birşeyler görüşülüyor, bir hafta sonra bakıyorsunuz yine fikir değiştiriliyor. Bunun bir an önce çözülmesi lazım. Bizlere de ne düşüyorsa bir Antepli olarak hepimiz elimizi taşın altına koymaya hazırız" diye konuştu.

ÜYE DEĞİLİM

Küsget Sanayi Sitesi'nin bugün 40 bin kişinin çalıştığı, 4 bin işyerinin olduğu bir yer olduğunu dile getiren Güneş, "Ancak sivil toplum örgütü olarak görmüyorlar. Bu da önemli bir şey. Bakıyorum sivil toplum örgütleri toplanmış, sanayi odası, ticaret odası, mühendisler odası başka kimse yok. Ne esnaf odalar birliğinin ismi geçiyor, ne küçük sanayi sitesinin. Adımız küçük ama burada 40 bin kişi çalışıyor. Bir küçük ilçedir. Bundan da tabiki şikayetimiz var. Bir araştırdım, isimlerini aldım Antepspor'un delegesi olan burada 50 kişi var. Ben Gaziantepspor'a üye değilim, başkan olarak üye yapılmamışız, bizi üye etmediler" şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ