Kırmızı – siyahlı dev adamlar turnuvanın güçlü ekiplerinden Galatasaray Odeabank’ı mağlup ederken, finalde bugün Sompo Japan Beşiktaş ile karşılaşıyor.

Bu sene 11’incisi düzenlenen Tübad turnuvasında potanın ağaları bugün saat 15.30’da İstanbul Sinan Erdem Spor Salonunda Beşiktaş ile karşılaşacağı mücadeleyi Trt Spor naklen yayınlayacak.

ŞAMPİYONLUK İSTİYORLAR

Gaziantep Basketbol takımının dev adamları, bugün finalde karşılaşacakları Sompo Japan Beşiktaş’ı da devirerek kupayı müzesine taşımak istiyor.

Yaptığı transferlerle lig ve Avrupa’da ses getirmek isteyen temsilcimiz, Cevat Soydaş turnuvasında elinden kaçırdığı şampiyonluk kupasını Tübad turnuvasında almak istiyor.

Takım kaptanı Erden Eryüz, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve güçlü bir kadroyla sezona başladıklarını söyledi. Eryüz, güçlü rakipleri Odeabank Galatasaray’ı mağlup ettikten sonra bir diğer güçlü rakipleri olan Sompo Japan Beşiktaş ile bugün oynayacakları finalden galibiyetle ayrılarak kupayı Gaziantep’e getirmek istediklerini dile getirdi.

ARMAĞAN EDECEKLER

Gaziantep basketbol takımının genel menajeri Boray Dai, bugün Tübad turnuvası finalinde karşılaşacakları Sompo Japan Beşiktaş maçının kendileri açısından oldukça zorlu geçeceğini ama bu maçtan galibiyetle ayrılarak kazanacakları kupayı taraftarlarına armağan etmek istediklerini belirtti. Dai, ayrıca bu sezon taraftarları daha çok yanlarına görmek istediklerini ve Avrupa’nın en iyi liginde mücadele edeceklerini bu zorlu serüvende ise tribün desteğini alarak başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.