Saat: 18:00

Stad: Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu

Hakemler: Yaşar Can Temizel – Fatih Söyler – Murat Engin Gözütok

Yayın: A Spor (Canlı)

Gaziantepspor Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında bugün kendi evinde Kocaeli temsilcisi Gölcükspor ile karşılaşacak.

Kırmızı-siyahlı temsilcimiz tek maçlık eleminasyon sistemine göre oynanacak olan ve 3. Lig’de mücadele eden Gölcükspor’a karşı sürprize izin vermek istemiyor. Sezon başından bu yana Avrupa’ya katılabilmek için hedeflerinin Türkiye Kupası olduğunu belirten temsilcimiz de bu maçta fazla forma şansı bulamayan oyuncuların oynaması bekleniyor. Kamil Ocak Stadı’nda saat 18:00’da oynanacak mücadele de temsilcimiz kazanması durumunda gruplara adını yazdıracak.

DÖRT EKSİK BULUNUYOR

Gaziantepspor’un bugün kendi sahasında karşılaşacağı Gölcükspor’a karşı 4 önemli oyuncusu forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Vranjes ve Putsila’nın yanı sıra Gençlerbirliği maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Arokoyo ve Chibuike’de bugün oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek isimler arasında.

KAZANIRSAK GRUPLARDAYIZ

Gaziantepspor bugün kendi evinde konuk edeceği Gölcükspor karşılaşmasını kazanması halinde Türkiye Kupası’nda grup aşamalarına ismini yazdıracak. Temsilcimiz gruplara kalması durumunda ise rakipleri Pazartesi günü çekilecek kura sonucunda belli olacak.