Kuaförler Odası başkanını seçiyor. Mevcut başkan Mustafa Erkülah ve Mesut Alkava'nın yarışacağı kongre, 607 üyenin katılımıyla Hollywood Düğün salonunda yarın saat 10'da yapılacak. Bütün esnafı kongreye davet eden Mustafa Erkülah, "Mesleğin gelişmesi için kim hayırlı ise o başkan seçildin" dedi. Diğer Mesut Alkava ise, başkan olduğu taktirde etkinlikler, eğitimler ve şenlikler düzenleyeceklerini söyledi.

ERKÜLAH: AKADEMİ PROJEMİZ VAR

Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Erkülah, yeniden seçildiği taktirde önemli projelere imza atacaklarını söyledi. Kongrede iki adayın yarışacağını belirten Erkülah, "Bizim akademi projelerimiz var. Bu projelede bölgedeki tüm kuaförleri salı günleri biraraya getireceğiz. Kuaförlere eğitim vereceğiz ve iş kalitesini yükselteceğiz. 6 ayda bir dergi çıkarmayı planlıyoruz. Salı tatilleri devam edecek. Huzurevi'ne ve çocuk yuvalarına ziyaretler yapacağız ve orada saç kesimi etkinliği düzenleyeceğiz. Diğer bir önemli projemiz ise kuaförlere özel yapacağız web sayfası. Bu sayfa ile tüm kuaförler birbirine rahatlıkla ulaşabilecek" dedi.

ALKAVA: ÖNEMLİ ETKİNLİKLER OLACAK

Tara Kuaförden Mesut Alkava ise, önemli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. Ekiple birlikte hareket edeceklerini ve tüm kuaförlerin sorunlarını çözmeye çalışacaklarını anlatan Alkava, "Gezdiğimiz yerlerden olumlu tepkiler aldık. İnşaallah hayırlısı olur. Başkan seçildiğimiz taktirde salı tatilleri devam edecek. Etkinlikler, eğitimler, şenlikler düzenleyeceğiz. Sorunların çözümü için ortak hareket edeceğiz." diye konuştu.

LEYLA ÖZEKŞİ POLAT