Gaziantepspor'da Sportif direktör olarak sahaya çıkacak olan Sergen Yalçın'dan sonra teknik direktör olarak kimin görev alacağı ise merakla bekleniyor.

Teknik direktör Bülent Uygun'la yolların ayrılmasının ardından sonra son olarak Kanaltürk TV'de yayınlanan Top Bizde programında ve Habertürk Gazetesinde çalışan Sergen Yalçın'la "teknik adam" olarak anlaşan Gaziantepspor imza öncesi sürpriz bir krizle karşılaştı.

TUNA VE ŞAHİN'DE A LİSANSI VAR

Sivasspor sportif direktörü Roberto Carlos için değiştirilen teknik adamlık talimatı sayesinde yedek kulübesine girme şansı yakalayan Sergen'in yardımcıları Tamer Tuna ve Murat Şahin'in de UEFA pro lisansına sahip olmadığı ortaya çıktı.

ARAYIŞ SÜRÜYOR

Talimatlar gereği yedek kulübesinde UEFA Pro lisanslı bir teknik adam bulundurulmasının şart olması kırmızı - siyahlı kulübü Sergen'e yardımcılık yapacak bu lisansa sahip olan bir teknik direktör arayışına soktu. Sivasspor'da Carlos'un yardımcılarından pro lisanslı Cesar Domingez Lopez teknik direktör unvanıyla sahaya çıkarken, Antep de mevcut teknik kadrosunda bu lisansa sahip olan biri olmamasından dolayı kara kara düşünmeye başladı.

MUTLAKA TEKNİK ADAM BULUNMALI

TFF talimatlarına göre, Gaziantepspor en geç iki lig haftası içinde yedek kulübesinde pro lisanslı bir isim bulundurmak zorunda.Bu arada Sergen Yalçın'ın değişen talimat değişikliği ile yedek kulübesinde "teknik direktör" sıfatıyla oturamayacak olmamasına rağmen kulübün resmi sitesinde Sergen Yalçın'ı "teknik direktör" olarak belirtmesi kafaları karıştırdı.