Bir hoca düşünün varsa başarısızlık yönetimden güven oyu ister istifa sinyali verir. Ancak Erol Bulut’un oturduğu koltuğu bırakmaya hiç niyeti yok.

Takımın başarısızlığı onu etkilemiyor. Gaziantep FK’nın gerçek çalıştırıcıya ihtiyacı var. Diplomalı olmak teknik adam olmayı zorunlu etmiyor.

Fenerbahçe’de uzatmaları oynadı, istifa ettirildi. Soluğu Gaziantep’te aldı, her şartı kabul edildi. Başkan ve yönetimde heyecan ve aceleci olmasında takımın teknik direktörlüğüne getirildi. Çünkü dediği anlaşmayı bir başka kulüp kabul etmezdi.

Buraya kadar her şey normal. Normal olmayan bir katkısının olmayışı. Verebileceği bir şey kalmamıştır., Geçmiş dönemlerde olsa Göztepe maçı sonrası değil soyunma odası, İstanbul’un yolunu gösterirlerdi. Fenerbahçe maçı son şansı, çünkü krediyi bitirdi.

Beklentisi belli, verin anlaşmadaki maddeleri gideyim. Kasayı kendi boşalttı. Yaptığı transferler bomba çıktı. Şimdi sırada Fenerbahçe maçı var. Bir mağlubiyet olursa taraftar yollar. Yönetim kendisinden bir adım bekliyor. Bırakırsa geleceği parmak olmaz biliyor bunu.