AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediyeler yasası ile Şahinbey’e bağlanan eski köy olan yeni mahalleleri ve köyleri ziyaretlerini sürdürüyor. Geneyik, Deredüzü, Sarıt ve Muhacirosman Mahalleleri ile Şahinbey Mülk ve Çimenli köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Şahin ve Tahmazoğlu, gittikleri her mahalle ve köyde coşkuyla karşılandı.

Geziye AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, AK Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Latife Havuçcuoğlu ve ilçe teşkilatı katıldı.

HİZMET VERİLDİ

Bundan önceki yerel seçimlerde yaptıkları ziyaretlerde bu kadar ellerinin güçlü olmadığını ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, "şimdi mahalle olan köylerimize gittiğimiz zaman her türlü hizmetin yapıldığını görüyoruz. Hizmet için kaynağımız var, idari gücümüz var. Vatandaşımızın her şeyin en iyisini hak ediyor. Dolayısıyla yönetenle yönetilen birbiriyle muhabbetle yoluna devam edip güven esaslı devam edince istikrarlı devam edince eserler oraya çıkıyor” dedi.

SEÇİMLERDEN GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ

Dört mahalle iki köy gezdiklerini kaydeden AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, “gezdiğimiz her yerde çok büyük ilgiyle karşılandık. Gerek kadınlarımız gerek gençlerimiz gerekse köy ve mahalle sakinlerimiz çok büyük ilgiyle karşıladılar. Bunun sebebi de başkanlarımızın yapmış olduğu getirmiş olduğu hizmetler sayesinde oldu. Özellikle, kilittaşı, asfalt ve park noktasında önemli hizmetler yapılmıştır”dedi.

TAHMAZOĞLU: HER BÖLGEYE EŞİT HİZMET

Eski köy olan yeni mahalle ve köylere belediye olarak hizmet götürdüklerini ifade den Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “ Allah nasip ederde tekrardan seçildiğimiz takdirde hem bakanımız büyükşehir belediye başkanlığına seçilirse birlikte tüm mahalle olan köyler ve tüm Gaziantep’in tamamında büyükşehir belediyemiz hizmet vermeye başlamış olacağız. Amacımız halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek, bu insanlarımızın en tabi hakkıdır" diye konuştu.HABER MERKEZİ