MHP seçim koodinasyon merkezi açıldı. Sabahat Göğüş Caddesi’nde açılışı yapılan seçim koordinasyon merkezini MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın yaptı. Yalçın, "17 Aralık esasında bu millet içinde, bu hükümet için de bir dönüm noktası niteliğindedir. 17 Aralık’ta iktidar suçüstü yakalanmıştır" dedi.

Yalçın, “Milliyetçi Hareket Partisi ülke gerçeklerini, iktidarın yolsuzluklarını, iktidarın halkı yokluk ve sefalet içerisine koyduğu gerçeğini anlatırken hiçbir şekilde sokakta olmayacaktır. Bizim için sokak ve meydan arasında çok belirgin fark vardır.” dedi.

TESPİT VE TEŞHİR YAPILDI

Yalçın, 17 Aralık ile iktidarın ayıplı halinin bu aziz millet tarafından tespit ve teşhis edildiğini ifade etti. Yalçın, “17 Aralık operasyonu ile birlikte ülkenin içine düştüğü fevkalade kötü yönetim tarzı şu anda halkımız tarafından dikkatle takip edilmektedir. 17 Aralık, esasında bu millet için de bu hükümet için de bir dönüm noktası niteliğindedir. 17 Aralık’ta iktidar suçüstü yakalanmıştır. Sayın Başbakan meydanlara çıkıp ne kadar bu suçüstü halini gizlemeye çalışsa da gerek kendi çocukları, gerek bakan ve çocuklarının bu yolsuzluklarını örtme gayreti içerisinde de olsa bunu kapatmaya muktedir olamayacak, bu süreci kendi lehine çeviremeyecektir” diye konuştu.

ÇÖKÜŞ BAŞLADI

17 Aralık sonrasında siyasi iktidarın çöküşünün başladığını belirten Yalçın, “Bu çöküş karşısında Sayın Başbakan'ın sinir bozukluğu, asabının bozulması, fiyakasının dağılması bu sebeptendir. Sayın Başbakan, oğlunun savcıya ifade vermemesi için damadının yargılanmaması için çaba sarf etmektedir.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

AÇILIŞ YAPILDI

Yalçın’ın konuşmalarının ardından MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin, yerel seçimlerden galip gelmeleri halinde yapacakları projeleri anlattı. Daha sonra kurdele kesimi ile seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

HABER MERKEZİ