Köy, şehir ayrımı yapılmayacak

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ile birlikte 30 Mart Mahalli İdareler seçimi sonrasında mahalle olarak ilçeye bağlanacak olan köyleri ziyaret etti.

Gittiği her köyde yoğun ilgiyle karşılanan Milletvekili Koçer ve Başkan Tahmazoğlu, sırasıyla ilçeye bağlanan eski köy olan Kavşak, Kuşçu, Yaycı, Hacıaslan, Tiyekli, Akbayır, Çubukdiken, Bekişli, Çevreli, Ortaklar ve Sarıkaya köylerini ziyaret ederek, köylülerle sohbet etti. Gittiği köylerde talep ve dilekleri dinleyen ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Tahmazoğlu’na, köylüler kendilerini ziyaret ettiğini için teşekkür ettiler.

KOÇER: 30 MART ÖNEMLİ BİR TARİH

30 Mart seçimleri dolayısıyla meclis çalışmalarını tamamlayıp hafta başından beri Gaziantep’te çalışmalara başladıklarını kaydeden AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, "Tabi bu seçim sadece yerel bir seçim değil görülen ve anlaşılan o ki bir genel seçim havasına girilmiş durumda, tabi Türkiye'nin birliği ve beraberliği açısından 30 Mart seçimleri çok önemli, burada birliği ve beraberliği devam ettirmek açısından vatandaşlarımızın son günlerde oynanan oyunlara gelmemelerini onlarla paylaşıyoruz. Burada akıl ve vicdan açısından çok önemli bir süreç yaşıyoruz ve vatandaşlarımız bu konuda çok duyarlı bunu görmekten de büyük mutluluk duyuyorum, bunun sandığa yansıması halinde de 30 Mart seçimlerinde de yeni bir tarihin yazılacağını ve yeni bir gücün ortaya çıkacağını da görüyorum” dedi.

TAHMAZOĞLU: ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, "Şuana kadar bize bağlanacak 44 tane köyümüzün 20 tanesinde kilittaşı çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah 2 ay içersinde tüm köylerimizde çalışmamızı tamamlayacağız. Ayrıca mahalle olacak köylerimize park, çocuk oyun aletleri, spor aletleri, banklar ve kamelyalar yapacağız. İhtiyacı olan köylerimize köy odası, muhtarlık odası, taziye evi ve el nakış kursları olacak yine aile hekimlerinin gelip buradaki vatandaşlarımızı muayene edeceği odalar yapmak suretiyle köylerimize şehirde ne varsa bu imkanlardan istifadesini sağlayacağız.”dedi.

HABER MERKEZİ