Kulüpler Birliği, İlhan Cavcav başkanlığında Türkiye Spor Toto Kulüpleri delegelerinin katılımıyla yapıldı. Daha önceleri Mustafa Kızıl'ın gittiği toplantıda bu kez Başkan İbrahim Kızıl ve Hukuk işleri sorumlusu Gökhan Elçi'de katıldı.

Toplantıya Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Antalyaspor Başkanı Güntekin Gencer, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Akhisar Belediye Gençlikspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Çaykur Rizespor Yöneticisi Koray Deniz, Torku Konyaspor As Başkanı Ahmet Baydar, Bursasporlu Yönetici Alpay Şan, Elazığspor, Kayserispor, Kardemir Karabükspor, Sivasspor avukatları ile Erciyesspor ve Kasımpaşaspor kulüpleri vekalet verirken, Fenerbahçe’de ise hiçbir isim toplantıya katılmadı.

Spor Kulüpleri Kanun Tasarısı Taslağı üzerinde geçen hafta İstanbul’da yapılan toplantının ardından kulüp başkanları ve hukukçuları Ankara’da ki toplantıda tasarının son şekli üzerinde çalışmaya başladılar. Kulüpler temlik ile ilgili bazı maddeler, borçlanma ve kulüplerin mali açıdan daha sıkı denetlenmesiyle ilgili konularda tasarının son şekli üzerinde çalışıyor. Tasarının son şekli beklenerek kısa bir süre içerisinde Meclis’e sunulması bekleniyor.