Gaziantepspor’da yaşanan Sergen Yalçın olayına son noktayı Başkan İbrahim Kızıl koydu ve “bazı sıkıntılar yaşandı, duygusal hareket etti ama pazartesi Gaziantep’te takımının başında olacak”dedi.

İbrahim Kızıl, Antalya kampından önceki gece sinirli şekilde ayrılan Sergen Yalçın ile görüştüklerini ve istifa etmesinin söz konusu olmadığını söyleyerek “aslında bu gelişme tamamen Sergen’in duygusal davranmasıyla gerçekleşti. Sergen ilk kez süper lig takımı çalıştırıyor. Yaşanan ekonomik sıkıntıları kendisi biliyordu ama çözüm yönünde olabilecek bazı aksaklıkları görme konusunda yeterince tecrübeli değildi. Bu nedenle oyuncuların bazılarına yapılacak ödemeler konusunda acele davrandı. Ama sorun çözüldü, karşılıklı görüştük, pazartesi günü Gaziantep’e geliyor”diye konuştu.

MENEJERLER KAFA KARIŞTIRIYOR

İbrahim Kızıl, bazı menejerlerin Gaziantepspor’u karıştırmak istediğine dikkat çekerek “biz bu oyunları biliyoruz. Bunlar Gaziantepspor kulübüne giremiyorlar, onun içinde akla hayale gelmedik işler yapıyorlar. Futbolcular için de teknik adamlar içinde geçerli bu söylediklerim. Sonunda Sergen hocamızında kafasını karıştırmışlar. Haliyle tatsızlıklar yaşanmış ama sorun büyümedi. Sergen akıllı insandır. Gaziantepspor’u seviyor, şehri seviyor, bizden ayrılmayacak”dedi.

SPOR SERVİSİ