Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl Vatan gazetesine ilginç açıklamalar yaptı. Kızıl Gaziantep’te kendisini istemeyen bir gurubun olduğunu belirterek meydan okudu ve "bu ekip seçimi kazanırsa Sergen’i gönderip Nurullah Sağlam’ı takımın başına getirecek. Ama durumlar farklı olacak, herkes beklesin” dedi.

Olağanüstü kongre kararı alan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, kulübün durumu ve Sergen Yalçın konusunda VATAN Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kızıl yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Gaziantep şehrinde beni istemeyen ve rahat çalışmamı engelleyen bir grup var.. Bunlar görevi bırakmamı bekliyorlardı.. Bunun üzerine olağanüstü kongre kararı aldım ve kongreye gidilirse tekrar aday olmayacağım.. Şu anda Gaziantepspor'u çok sevdiklerini söyleyen bu ekibin ortaya çıkmasını bekliyorum.. Haydi bakalım, gelsinler, kulübe sahip çıksınlar, ben de başkanlıktan feragat edeceğim.. Bu ekip seçimi kazanırsa ilk iş olarak Sergen Yalçın'ı gönderip Nurullah Sağlam'ı takımın başına geçirmeyi planlıyor.. Önümüzdeki hafta Gaziantep'te sıcak gelişmeler olabilir.. Herkes beklesin.."