Gaziantepsporda dün gece büyük bir sürpiz yaşandı. Gündüz resmi sitede olağanüstü kongreyi iptal ettiğini açıklayan İbrahim Kızıl, gece yapılan görüşme sonrası Gaziantepsporu bırakma kararı aldı..

NELER YAŞANDI

Önceki gün vilayette yapılan toplantıda kulübü bırakmaya niyetli gözükmeyen İbrahim Kızıl, özellikle talep ettiği 10 milyon 600 bin TL'nin kendisine ödenmesi için harekete geçti. Ancak yaptığı görüşme ve temaslardan sonuç alamadı.

KONGREYİ İPTAL ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Yaşanan en sürpriz gelişme dün gerçekleşti. akşam saatlerinde Gaziantepspor resmi sitesinde bir açıklama yapıldı ve genel kurulun iptal edildiği duyuruldu. Açıklamada şunlar yazıldı:

Kulübümüz Yönetim Kurulunun almış olduğu karar gereği, Gaziantepspor Kulübü Derneğinin 12 Ocak 2014 Pazar günü saat 11:00‘da yapacağı, çoğunluk sağlanamadığı taktirde 19 Ocak 2014 Pazar günü saat 11:00’da Gaziantep Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda yapacağı Olağan Üstü Seçimli Genel Kurul ve 2013 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantısı bazı teknik aksaklıklar sebebi ile iptal edilmiştir.Tüm üyelerimize saygıyla duyurulur. Gaziantepspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu

GECE YAŞANAN SÜRPRİZ GELİŞME

Resmi sitede yapılan açıklama herkeste şok etkisi yarattı. Olağanüstü kongreyi iptal eden yönetim, yeni kongre için açık kapı bırakmayınca, herkeste 'İbrahim Kızıl Gaziantepsporu bırakmıyor' algısı oluştu. Sürekli uzatan ve herkesi oyalayan İbrahim Kızıl'ın ve kardeşlerinin bu davranışı, ciddi bir tepkiye yol açtı.

FATMA ŞAHİN DEVREYE GİRDİ

Bu gelişme ışığında gece eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, AK Parti Büyükşehi Belediye başkan adayı Fatma Şahin devreye girdi. Edinilen bilgiye göre Fatma Şahin, haber gönderince Mehmet Kızıl ve Mustafa Kızıl yanına geldi. Yapılan görüşmede Fatma Şahin'in daha önceden yapmış olduğu gibi 'kulübü bırakacaksınız. Ne gerekiyorsa yerine getirilecek'dediği öğrenildi.

SABAH KULÜBÜ TERKEDECEKLER

Yaşanan gelişmelere göre Kızıl kardeşlerin bu sabah kulübü terkedecekleri öğrenildi. Celal Doğan tesislerinden ayrılacakları ifade edilen Kızıl kadeşlerin, bu tarih itibarıyla kulbün yönetimini Bilal Çeker ve ekibine devredeceği kesinlik kazandı.

KONGRE 25 OCAK'TA OLABİLİR

Alınan bilgiye göre Gaziantepspor olaganüstü kongresinin en uygun gün olarak 25 Ocak tarihinde gerçekleşeceği öğrenildi. Bu durumda yeni isimlerin hemen üye yapılacağı ve genel kurula Bilal Çeker'in listesiyle gideceği

BİLAL ÇEKER YÖNETİMİNİ TOPLUYOR

Öte yandan Bilal Çeker'in bugün Gaziantepspor tesislerine gideceği ve kurmaylarıyla bir tolantı yapacağı öğrenildi. Çeker'in bu akşam ise yönetime alacağı isimlerle bir yemek yieceği ve gelişmeler hakkında bilgi veeceği öğrenildi.