Kırmızı – siyahlı temsilcimizin baş antrenörü Stefanos Dedas galip gelmelerine rağmen eksik taraflarının olduğunu ve kendilerini geliştirmeleri gerektiğini ifade etti.

Anlamlı galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayan Dedas, önemli olan şampiyonlar ligine galibiyetle başlamak olduğunu ve devamını getireceklerini kaydetti.

GALİBİYETLE BAŞLAMAK ÖNEMLİ

Fıba Şampiyonlar liginde oynadıkları ilk maçta galip gelen oyuncularını tebrik eden Gaziantep Basketbol baş antrenörü Stefanos Dedas, “İlk galibiyetimizi aldık, rakibimizin çok isimli oyuncuları yok ama belli bir sistemleri var ve savaşıyorlar. Şu anda bizim için önemli olan şampiyonlar ligine galibiyetle başlamak. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum, ilk defa buraya bizi izlemeye ve desteklemeye geldiler. Gelişmemiz lazım, hala geliştirmemiz gereken taraflarımız var ama önemli olan galip gelmekti” dedi.

GEREKLİ REAKSİYONU VERDİK

Skorun gösterdiğinden daha çok iyi oynadıklarını düşündüğünü aktaran Dedas, “Biz bu galibiyeti hak ettik. İki durumda da iyi savunma yapmamıza rağmen top onlarda kaldı bir şekilde, bu konuda şanslı değildik. Hücumda bizi yakaladıklarında gerekli reaksiyonları verdik böyle devam etmemiz gerekiyor” dedi.

HER KES SKOR ÜRETİR

Jure Balazic’in üç sezondur Gaziantep Basketbolda oynadığını ve kendi felsefesini bildiğini aktaran Dedas, “Bu nedenle onun için sezona iyi başlamak çok önemli ama diğer oyuncularında buna alışması gerekiyor. Taraftarlarımız da aslında buna alışkındır. Gaziantep Basketbol takımında sadece bir kişi değil her kes skor üretir” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU