Kırmızı – siyahlı kulübü 11 yıldan bu yana yöneten başkan İbrahim Kızıl’ın aday olmayacağı olağanüstü kongrede Hasan Şahin ve Mutlu Özpineci’nin listeleri yarışacak.Geçen hafta yapılması gereken ancak çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle yarına ertelene kongre Kalyon Stadyumunda saat 16.00’da yeterli sayıya bakmaksızın gerçekleşecek.

VALİDEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Vali Ali Yerlikaya hafta içinde her iki başkan adayı ile bir araya gelerek yarın yapılacak olan kongrenin sağduyu içinde gerçekleşmesini istedi.Gaziantepspor’a yakışır bir kongrenin yapılmasını söyleyen Yerlikaya, seçimin ardından ise kazanan kim olursa olsun Gaziantepspor’a geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine mümkün olduğu kadar yardım edeceklerini ve hiçbir zaman sahipsiz bırakılmayacaklarını belirtti. Her iki aday ise yarın seçmenlerine seslenerek kongrenin sükûnet içerisinde gerçekleşmesini isteyecekler.

ÇEMBER DARALDI

TFF birinci ligde bu sezon mücadele edecek olan Gaziantepspor açısından kongre sonrasında oldukça sıkıntılı bir süreç yaşanacak. Sezonun başlamasına bir hafta gibi kısa bir süre kalması, henüz bir tek futbolcunun dahi transfer edilememesi, tesislerin elektriksiz ve susuz kalması, kulübün içinin hem futbolcu hem de maddi bazda tamamen boşaltılması, sezonun ilk haftasında oynanacak olan Ümraniyespor maçında giyilecek formanın dahi olmaması seçilecek olan yönetimi bir hayli terletecek. Göreve gelecek olan yönetimin kısa bir sürede önce transfer yasağını kaldırması ve daha sonra ise diğer sıkıntıların giderilmesi açısından günün 24 saati yeterli olamayabilir.

MERAKLA BEKLİYORLAR

Gaziantepsporlu taraftarlar ise yarın yapılacak olağan üstü kongrede sonucu merakla bekliyor. Geçen hafta kongrenin ertelenmesi toparlanma sürecinin uzamasına neden olurken, kırmızı – siyahlı renklere gönül verenler ise Pazartesi gününden itibaren seçilecek olan yönetimden biran önce sorunları çözmelerini bekleyecekler.

HASAN DOĞAN’IN LİSTESİ HAZIR

Yarın yapılacak olan Gaziantepspor kongresinde başkan adayı Hasan Şahin listesini hazırlayarak kulübe teslim etti.

Şahin’in listesi şu şekilde oluştu:

Faik Bezek, Samet Bayrak, Şakire Nükhet Ocak Balkan, Bülent Işık, Mehmet Özdemir, Turgut Tuncel, Mehmet Enver Bal, Ferit Güney Dağdeviren, Mehmet Acar, Mehmet Özsayacı, Mustafa Bülent Mamatoğlu, Halil İbrahim Şahin, Mehmet Yüzgeç, Hasan Gür, Hikmet Akay, Mehmet Ataş, Sercan Esen, Fevzi Sevimli, İbrahim Güneş.

Denetleme Kurulu:

Enver Çarboğa, İsmet Çetin, Fehmi Uğurlu

Disiplin Kurulu:

Halil Ateş, Mehmet Canpolat, Coşkun Candemir, Şükrü Hilaloğlu, Hasan Yakut.

Mutlu Özpineci’nin listesinin henüz hazır olmaması nedeniyle yönetimdeki isimleri sayfamızda yer alamadı. MUHARREM TÜRKOĞLU