AKKENT’ten Karataş 1. bölgeye girişte, viraj olduğunu gösteren herhangi bir uyarı levhasının bulunmaması nedeniyle araçlar sık sık kazaya karışıyor. 30-40’la girilmesi gereken viraja 120-130’la giren sürücüler, hem kendi canlarını hem de vatandaşların canını tehlikeye atıyor.
Öceki gün, viraja hızla giren bir araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek iki takla attı ve tramvay durağının camını kırdı. Tramvay yolcularının korkulu anlar yaşadığı kazada, Allah’tan can kaybının yaşanmadı. Çevre sakinleri, burada uyarı levhası olmadığı için iki günde bir kaza yaşandığını belirterek, “Burada viraj olduğunu bilmeyen araçlar çok süratli geliyor ve çoğu da direksiyon hakimiyetlerini kaybederek kaza yapıyor. Tek tesellimiz can kaybının yaşanmaması. Yetkililer buraya biran önce bir uyarı levhası asmalı. Aksi halde, burada her an bir facia yaşanabilir” dediler.
AKKENT’ten Karataş 1. bölgeye girişte, viraj olduğunu gösteren herhangi bir uyarı levhasının bulunmaması nedeniyle araçlar sık sık kazaya karışıyor. 30-40’la girilmesi gereken viraja 120-130’la giren sürücüler, hem kendi canlarını hem de vatandaşların canını tehlikeye atıyor.Öceki gün, viraja hızla giren bir araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek iki takla attı ve tramvay durağının camını kırdı. Tramvay yolcularının korkulu anlar yaşadığı kazada, Allah’tan can kaybının yaşanmadı. Çevre sakinleri, burada uyarı levhası olmadığı için iki günde bir kaza yaşandığını belirterek, “Burada viraj olduğunu bilmeyen araçlar çok süratli geliyor ve çoğu da direksiyon hakimiyetlerini kaybederek kaza yapıyor. Tek tesellimiz can kaybının yaşanmaması. Yetkililer buraya biran önce bir uyarı levhası asmalı. Aksi halde, burada her an bir facia yaşanabilir” dediler.