Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan ve yapımı devam eden toplam 900 öğrenci kapasiteli,Şahinbey Anadolu lisesi yurt inşaatı, Emine Konukoğlu Anadolu Lisesi Yurt İnşaatı, Akşemsettin Anadolu Lisesi Yurt inşaatı’nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Kaymakam Turan, Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfa Müdürü Sedat Canpolat ile birlikte çalışmaların devam ettiği inşaatları bir bir gezerek hem yetkililerden inşaatların ne zaman tamamlanacağını sordu ve hem de kullanılan malzemeleri inceledi. İnşaatlarda çalışan işçilerle de sohbet eden Kaymakam Uğur Turan, Emine Konukoğlu Anadolu Lisesi yurt inşaatına kendi elleriyle tuğla dizerek inşaat yapımına katkıda bulundu.
Kaymakam Uğur Turan, “Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırdığımız ve inşaat çalışmaları devam eden üç öğrenci yurdunu gezdik. Bu üç yurt’tan iki tanesi 2013 – 4014 Eğitim Öğretim yılana yetişecek. Bu yurtlar teslim edildiği andan itibaren öğrencilerimizi almaya başlayacağız” dedi.
KIZ – ERKEK ÖĞRENCİLER YARI YARIYA OLACAK
Yapımı devam eden yurtların 300 öğrenci kapasiteli olduğunu ve yurtlarda 150 kız, 150 erkek öğrencinin kalacağını ifade eden Turan,” Yapımı devam eden yurtlarımız 300 öğrenci kapasiteli ve buralarda 150 kız, 150 erkek öğrencimiz kalacak. Üç yurdumuz tamamlandığında toplam 900 öğrencimiz bu yurtlarda kalabilecek. Ayrıca, yurtları çağın tüm gereksinimlerini içine alabilecek şekilde dizayn ediyoruz. Odalar iki ve üç öğrenci kapasiteli, engelli asansörleri, bekleme salonları, ışığı, ısısı, çevresi ve yeşil alanları ile modern birer yurt olacaklar” diye konuştu.
Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan ve yapımı devam eden toplam 900 öğrenci kapasiteli,Şahinbey Anadolu lisesi yurt inşaatı, Emine Konukoğlu Anadolu Lisesi Yurt İnşaatı, Akşemsettin Anadolu Lisesi Yurt inşaatı’nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Kaymakam Turan, Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfa Müdürü Sedat Canpolat ile birlikte çalışmaların devam ettiği inşaatları bir bir gezerek hem yetkililerden inşaatların ne zaman tamamlanacağını sordu ve hem de kullanılan malzemeleri inceledi. İnşaatlarda çalışan işçilerle de sohbet eden Kaymakam Uğur Turan, Emine Konukoğlu Anadolu Lisesi yurt inşaatına kendi elleriyle tuğla dizerek inşaat yapımına katkıda bulundu.Kaymakam Uğur Turan, “Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırdığımız ve inşaat çalışmaları devam eden üç öğrenci yurdunu gezdik. Bu üç yurt’tan iki tanesi 2013 – 4014 Eğitim Öğretim yılana yetişecek. Bu yurtlar teslim edildiği andan itibaren öğrencilerimizi almaya başlayacağız” dedi.KIZ – ERKEK ÖĞRENCİLER YARI YARIYA OLACAKYapımı devam eden yurtların 300 öğrenci kapasiteli olduğunu ve yurtlarda 150 kız, 150 erkek öğrencinin kalacağını ifade eden Turan,” Yapımı devam eden yurtlarımız 300 öğrenci kapasiteli ve buralarda 150 kız, 150 erkek öğrencimiz kalacak. Üç yurdumuz tamamlandığında toplam 900 öğrencimiz bu yurtlarda kalabilecek. Ayrıca, yurtları çağın tüm gereksinimlerini içine alabilecek şekilde dizayn ediyoruz. Odalar iki ve üç öğrenci kapasiteli, engelli asansörleri, bekleme salonları, ışığı, ısısı, çevresi ve yeşil alanları ile modern birer yurt olacaklar” diye konuştu.