AFYON BELEDİYESİ – GAZİANTEP BASKETBOLSALON: VEYSEL EROĞLUTARİH: 6 OCAK 2019 PAZARSAAT: 13.00HAKEMLER: EMİN MOĞULKOÇ – ERŞAN KARTAL – SERHAT BÜKERYAYIN: TİVİBU SPOR2 Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde mücadele eden Gaziantep Basketbol, yarın deplasmanda Afyon Belediyesi ile mücadele edecek.

Geçen hafta kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediyesini yenerek Türkiye kupasına katılma umutlarını arttıran Kırmızı – Siyahlı dev adamlar, avantajını sürdürmek istiyor.
Yarın saat 13.00’de Afyon Veysel Eroğlu Spor Salonunda Emin Moğulkoç’un hava atışıyla başlayacak mücadele Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

HEDEF TÜRKİYE KUPASI
Geçen hafta elde edilen galibiyet sonrası ilk 8 takım arasına giren Gaziantep Basketbol takımı, yarın deplasmanda mücadele edeceği Afyon Belediyesi karşısında da galip gelerek sezonun ilk yarısının ardından Türkiye Kupası finallerine katılma hakkını elde etmek istiyor. Afyon Belediyespor’un da ligde kalma adına şiddetle puana ihtiyaçları olduğunu ve bu nedenle oldukça zorlu bir maça çıkacaklarını ama ne olursa olsun salonda en iyi mücadeleyi verip, galibiyet sayısını 7’ye çıkarmak istediklerini belirttiler.
YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Kadro sıkıntısına rağmen ligde istedikleri sonuçları aldıklarını belirten Gaziantep Basketbol takımının baş antrenörü Nenad Markovic, “Ne olursa olsun hiç bir mazeret üretmeden yolumuza devam edeceğiz. Bizim bütçemiz zaten belli ve çok yüksek bütçeli ekiplere karşı dirençli bir oyun sergiliyoruz. Yarın deplasmanda mücadele edeceğimiz Afyon Belediyesi karşısında galip gelerek ilk yarının son haftasına moralli girmek istiyoruz. Zorlu bir maç olacak ama evimize galibiyetle dönmenin mücadelesi içinde olacağız” açıklamasını yaptı.MUHARREM TÜRKOĞLU