Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Gaziantep F.K, ligde iddiası olmayan İstanbul temsilcisi ile bu akşam 8’inci defa karşı karşıya geliyor. Kırmızı – Siyahlılar Kasımpaşa ile bu zamana kadar TFF 1’inci Ligi’nde 6, ve Süper ligde 1 olmak üzere toplam 7 defa resmi maçta mücadele etti.

14 YILLIK REKABET
Gaziantep F.K bu akşam Kalyon Stadyumunda konuk edeceği Kasımpaşa ile bundan tam 14 yıl önce tarihinde ilk defa karşı karşıya geldi.
Kırmızı – Siyahlılar, TFF 1’inci liginde 3 Eylül 2006 tarihinde İstanbul temsilcisi ile deplasmanda karşı karşıya gelirken ilk maçı 4 – 1 kaybetmişti.

KASIMPAŞA GÜLÜYOR
Kasımpaşa ile süper ligde ilk defa bu sezonun ilk yarısında deplasmanda karşılaşan Gaziantep F.K, üstünlüğü İstanbul ekibine kaptırmış durumda.
Sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleden 4 – 3 galip ayrılan temsilcimiz, bu zamana kadar rakibi karşısında 3 defa galibiyet sevinci yaşarken, 4 maçta mağlup oldu.
Kırmızı – Siyahlılar bu zamana kadar oynanan 7 maçta Kasımpaşa filelerini 12 defa havalandırırken karşılığında ise kalesinde 14 gol gördü.
MUHARREM TÜRKOĞLU