Kırmızı siyahlı kulüple Haziran 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Milli kaleci Karcemarskas'ın bu ay sonuna kadar alacaklarının ödenmemesi durumunda FIFA'ya başvurarak serbest kalmayı planlaması şok etkisi yarattı.

Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan Karcemarskas'ın tek yetkili menajeri Malik Arutyunov, 'Biz Gaziantepsor'la alacaklar konusunda konustuk, ödeyeceklerini söylüyorlar. Biz de uzlaşmak istiyoruz. Ödenmemesi durumunda FIFA yoluyla serbest kalabiliriz. Karcemarskas, Türkiye'yi seviyor burada kalmak istiyor. İki büyük Türk takımı kendisiyle ilgileniyor. Gelişmeleri değerlendireceğiz. Karcemarskas 30 yaşında ve kariyerinin en olgun döneminde büyük bir takımda oynamak istiyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa'da mücadele eden bir takımda oynamayı arzu ediyor. Önümüzdeki 1 aylık sürede geleceği şekillenir' dedi.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ TAKİPTE

Galatasaray'ın, Muslera'nın gitmesi durumunda diğer alternatifi ise Zydrunas Karcemarskas. Fatih Terim ve yardımcıları tam kadro olarak, Gaziantepspor'un, İstanbul'da, Belediyespor'la yaptığı maçı takip etmiş ve Litvanyalı kaleciyi yakından gözlemlemişti. Karcemarskas'a geçen sezon olduğu gibi Beşiktaş da talip oldu. Siyah beyazlı idarecilerin futbolcunun temsilcisiyle temasta olduğu öğrenildi.