Bu sezon yapılan transferlerin genç oyunculardan ağırlıklı olduğunu açıklayan Cihan Can, genç bir kadroyla mücadele etmelerini avantaj olarak gördüğünü söyledi. 


KİMSEYİ ALDATMASIN
TFF 1. Lig’in güç ve kuvvete dayalı bir lig olduğunu belirten Can, “Aramıza yeni katılan arkadaşların göstereceği performans bizi iyi yerlere götürecektir. Takımımızdaki gençlerin her biri ayrı bir değer. Bana göre Play-Off’a rahatlıkla kalabiliriz. Genç olmamız kimseyi aldatmasın. Orta sıralara ya da küme düşmemeye kurulmadı bu takım" dedi. 


İNANIYORUM
Uzun yıllar 1. Lig'de forma giydiğini ve artık Süper Lig'de mücadele etmek istediğini ifade eden Can, "Bu yüzden burada olmayı tercih ediyorum. Büyükşehir Belediyespor forması ile elbet bir gün Süper Lig'de oynayacağıma inanıyorum" diye konuştu. 


AİLE GİBİYİZ
Takım içinde aile ortamı oluştuğunu aktaran Can, "Bundan futbolculardan öte başkanımız ve teknik direktörümüz Mehmet Şahan’ın büyük katkıları var, burada oynadığımız hazırlık maçlarının bizim için skor bakımından bir önemi yok. Önemli olan oyun şablonumuzun oturmasını sağlamak. Hocamız her oyuncuyu maçlarda deniyor. Biz hazırlık maçlarında eksikliklerimizi görüp, onları kapatmak için çalışıyoruz" diye konuştu.