Kilis Valiliği Toplantı Salonunda sağlık tesisi yapılması için protokol imzalandı. Protokol imza törenine Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, Güneydoğu Halı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, El Beyli Kaymakamı İbrahim Halil Toprak, Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek ile İl Sağlık Müdürü Dr. Turgay Happani katıldı.
Güneydoğu Halı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, yaptığı konuşmada, yapacakları sağlık tesissin Elbeyli halkını hayırlı olması temennisinde bulunarak, “35 yıldın Gaziantep'te, sanayi işi ile uğraşıyoruz. Elbeyli ilçesinde ticari bir ilişkimiz yok. Elbeyli ilçesinden olmamız, ilçemize sahip çıkmamız, Elbeyli ilçesine yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Hayırlı olsun
Vali Mehmet Tekinarslan ise, Ebeyli ilçesine dönük gayretlerinizin hiçbir zaman eksik olmamasının önemli olduğunu ifade ederek, “Cami, okul, sağlık ocağını gerçekleştirerek halkın hizmetine sundunuz. Bütün yarımları iççin teşekkür ediyorum. İnşallah sağlık ocağı ek binası bir yıl içerisinde tamamlanacak. Allah sizden razı olsun, Allah sizin sayınızı çoğaltsın, devlet sağlık alanında büyük yatırımlar yaptı. Şuanda sağlık hizmetlerinde Türkiye çoğu Avrupa birliği ülkesinden sağlık ve sosyal alanda öndedir” diye konuştu.
Daha sonra Vali Mehmet Tekinarslan ile Güneydoğu Halı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan arasında protokol imzalandı.
Güneydoğu Halı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan ve ailesi tarafından Elbeyli ilçesinde 8 adet lojman ve sağlık ocağı, 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu acil gözlem laboratuarı röntgen diş polikliniği bölümlerini içeren ek binanın yapım protokolü imzalandı.