Alleben Göletinde Dragon Kano Yarışlarının onuncusu yapıldı.
Yarışlara 8 takım 160 sporcuyla katıldı. Alleben Göleti Rekreasyon alanında düzenlenen yarışa halkın ilgisi de yoğun oldu.
Etkinliğe; Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Karadağ Kotor Şehri Belediye Başkanı Mrs. Maja Catovic ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan bir heyet, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Settar Çanlıoğlu, İbrahim Evrim ve Cengiz Ağar, Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Sülü, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Sezer Cihan, Yeşil Alanlar Daire Başkanı Ersin Özbadem’in yanı sıra çok sayıda yetkili katıldı.
Yarışmaya; Oğuzeli Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Zabıta Daire Başkanlığı, İtfaiye Daire Başkanlığı, TOG, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları, GASKİ, Gaziantep Üniversitesi ORET takımları katıldı.
Yarışmada Birinciliği İtfaiye Daire Başkanlığı, İkinciliği Oğuzeli Belediyesi, Üçüncülüğü Zabıta Daire Başkanlığı, Dördüncülüğü ise Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu aldı.
Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı yarışma sonunda dereceye girenlere ödüllerini ve madalyalarını Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey verdi.