İbrahim Özdemir'in istifasıyla boşan Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde rökter Prof. Dr. Hanifi Aslan oldu. Aslan, derslerin internet üzerinden takip edildiği üniversitenin, burslu veya burssuz bütün öğrencilerine bilgisayar verdiğini açıkladı.
Prof. Dr. Aslan, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin olanaklarını anlattı. Üniversitenin, Türkiye’nin ilk yeşil ve akıllı kampusuna sahip olduğunu ifade eden Prof. Dr. Aslan, “Ferah ve harika bir doğa manzarasına sahip üniversite, pek çok ABD ve Avrupa üniversitelerinin sahip olmadığı teknolojik olanaklar sunuyor. Öğrenciler, üniversitenin her noktasından internete erişebiliyor. Ayrıca, öğrenciler derslerini internet üzerinden izleme imkanına sahip” dedi.
E-KÜTÜPHANE OLANAKLARI
Üniversite bünyesinde bulunan Mütercim Asım Kütüphanesi’nde öğrencilerine geniş fırsatlar sunulduğunu kaydeden Rektör Aslan, “Web sayfası üzerinden 7 gün 24 saat ulaşılabilen kütüphanede e-veritabı, e-kitap ve e-dergilere ulaşmak mümkün” diye konuştu.
İbrahim Özdemir'in istifasıyla boşalan Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde rektör Prof. Dr. Hanifi Aslan oldu. Aslan, derslerin internet üzerinden takip edildiği üniversitenin, burslu veya burssuz bütün öğrencilerine bilgisayar verdiğini açıkladı.Prof. Dr. Aslan, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin olanaklarını anlattı. Üniversitenin, Türkiye’nin ilk yeşil ve akıllı kampusuna sahip olduğunu ifade eden Prof. Dr. Aslan, “Ferah ve harika bir doğa manzarasına sahip üniversite, pek çok ABD ve Avrupa üniversitelerinin sahip olmadığı teknolojik olanaklar sunuyor. Öğrenciler, üniversitenin her noktasından internete erişebiliyor. Ayrıca, öğrenciler derslerini internet üzerinden izleme imkanına sahip” dedi.E-KÜTÜPHANE OLANAKLARIÜniversite bünyesinde bulunan Mütercim Asım Kütüphanesi’nde öğrencilerine geniş fırsatlar sunulduğunu kaydeden Rektör Aslan, “Web sayfası üzerinden 7 gün 24 saat ulaşılabilen kütüphanede e-veritabı, e-kitap ve e-dergilere ulaşmak mümkün” diye konuştu.