Ligde şu ana kadar elde ettiği 18 puanın 17’sini Kalyon stadyumunda toplayan ve bu sezon henüz evinde bileği bükülmeyen Kırmızı – Siyahlılar, 16’ıncı haftanın kapanış maçında güçlü rakibinden de puan çıkartmanın hesabını yapıyor.

UZAKLAŞMAK İSTİYORLARGeçen hafta deplasmanda konuk oldukları ve küme hattının içinde yer alan Göztepe’ye mağlup olan Gaziantep F.K, alt sıralarda ki takımların da canlanmasına neden oldu.
Bir taraftan puan kaybeden ve diğer taraftan alt sıralarda ki takımların puan çıkarttığı haftanın ardından küme korkusunu iyice ensesinde hisseden Kırmızı – Siyahlılar, kendi evinde konuk edeceği Fenerbahçe maçından galip gelerek biraz da olsa nefes almak istiyor.

EKSTRA MOTİVE OLACAKLARBu sezon şampiyonluk hedefinden erken kopmak istemeyen Fenerbahçe maçına Gaziantep F.K’nın oyuncuları ekstra motivasyon ile hazırlanıyor.
Rakiplerinin her ne kadar bu sezon istedikleri sonuçları alamasa da süper ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu kaydeden Kırmızı – Siyahlı futbolcular, böylesi zorlu bir maça daha farklı hazırlandıklarını ifade ettiler. Hem alt sıralardan uzaklaşmak hem de önemli bir rakipleri karşısında elde edecekleri galibiyet ile özgüvenlerini de kazanmak açısından Pazartesi akşamı kendi sahalarında oynayacakları zorlu maçta hedeflerinin kesinlikle galibiyet olacağınız belirttiler.MUHARREM TÜRKOĞLU