Dün akşam şehrimize gelerek doğruca yönetim kuruluyla buluşan Hüseyin Kalpar'ın, takımın geleceği açısından ayrılmasının gerektiğini belirterek, görevinden affını istedi.

TAZMİNAT İSTEMİYOR

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Kalpar'ın sözleşmesi gereği kendisi ayrılsa bile, kulübün belirli bir ücret ödemesi gerekiyordu. Ancak Hüseyin Kalpar'ın yönetimden herhangi bir ücret istediği ve sadece geçmiş dönemden kalan alacaklarını talep ettiği öğrenildi.

İZNİNİ YARIDA BIRAKIP GELDİ

Denizlispor maçı sonrası milli takımın maçları nedeniyle lige verilen ara nedeniyle izinli olan teknik direktör Hüseyin Kalpar’ın iznini yarıda bırakarak şehrimize gelmesi ve yönetimle acilen toplanması sonucu, şimdi gözler yeni gelecek teknik adama çevrildi. Kalpar'ın ayrılmasıyla boşalan teknik direktör koltuğuna kimin oturacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

KAPILAR ÇALINMAYA BAŞLANDI

Özellikle geçen haftadan bu yana Gazişehir yönetimi ile sıcak kurmaya çalışan menajerlerin Denizlispor maçının ardından neredeyse gece yarılarına kadar başta kulüp başkanı Adil Konukoğlu olmak üzere ulaşmadık yönetici bırakmadığı öğrenildi.

MUHARREM TÜRKOĞLU