Bu sene aralarına çok yetenekli oyuncuların katıldığını belirten kaptan, taraftarların bütün maçlarında kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

ZOR ŞARTLARDA ÇIKTIK

Geçen sezon çok zor şartlarda Beko 1. Ligine çıktıklarını söyleyen Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kaptanı Erden Eryüz, “Bu nedenle bu takımın 1. Ligde kalması için elimizden gelen her şeyi vereceğiz. Yeni gelen arkadaşlarımız ve yabancı oyuncular var. Bu sene yeni bir yapılanma var inşallah bu ligde kalıcı olacağız” dedi.

BÜYÜK TAKIMLAR GELECEK

Geçen sezon maçlarına gelen taraftarların yeterli olmadığına değinen Eryüz, “Salonun kapasitesi çok büyük ama şimdi eminimki bu sene bizi yalnız bırakmayacaklardır, buna inanıyorum. Beko 1. Liginde tabi ki buraya daha büyük takımlar gelecek onlarda izledikleri basketboldan daha fazla keyif alacaklar. Taraftarlarımız emin olsunlar ki sahada mücadele eden, koşan, seyir zevki yüksek olan, mücadele eden, onların hoşlanacağı bir takım izleyecekler. Bu yüzden geçen sene Play Off maçlarında da bizi yalnız bırakmadılar onlara buradan teşekkür ediyorum ve bu senede onların desteklerini arkamızda hissetmek istiyoruz. Taraftarlarımızla beraber iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

KARİYERLİ OYUNCULAR GELDİ

Takıma yeni oyuncuların katılması nedeniyle sezona erken başladıklarını belirten Eryüz, “Takımın eski oyuncuları olarak aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza elimizden gelen desteği yapacağız. Saha içinde ve saha dışında özellikle Gaziantep şehrine alışmaları konusunda yardımcı olacağız. Tabi biraz uyum süreci gerekiyor, bir iki hafta bir arada çalıştıktan sonra kampa gideceğiz, herkes orada daha iyi kaynaşacak, yeni gelen arkadaşların hepsi iyi ve kariyerli oyuncular, inşallah takıma önemli destekler vereceklerdir” diye konuştu.