Gaziantepspor’un olası puan silinme durumunu ortadan kaldırdıklarını aktaran Kalenderoğlu, sıkıntıları gidermeye çalıştıklarını kaydetti.

Eski futbolculardan Chico'nun alacağının ödenmemesi durumunda kulüp 6 puan silme cezasıyla karşı karşıya kalacaklarını hatırlatan Kalenderoğlu, bunun için harekete geçtiklerini ve oyuncunun alacağı 100 bin avroyu ödediklerini ifade etti.

MÜCADELE EDİYORUZ

Kulübü mali olarak bulunduğu zor durumdan kurtarmak için mücadele ettiklerini belirten kırmızı – siyahlı temsilcimizin As Başkanı Mahmut Kalenderoğlu, “Göreve gelmeden önce kulüp çalışanları aylardır maaş alamıyordu, takım otobüsüne haciz gelmişti, tesislerin elektrik ve suları kesilmişti. Söz konusu sıkıntıları gidererek zor durumdan bir nebzede olsa kurtulmuş olduk” dedi.

YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ

Geçmişte kırmızı-siyahlı forma giyen futbolcuların alacaklarından dolayı kulübün, hem TFF hem FIFA nezdinde büyük yaralar aldığını, puan silme cezası ve transfer yasağına maruz kaldığını aktaran Kalenderoğlu, “Son olarak eski oyuncumuz Chico'nun alacağının ödenmemesi durumunda kulüp 6 puan silme cezasıyla karşı karşıya kalacaktı. Bunun için harekete geçtik ve oyuncunun alacağı 100 bin avroyu ödedik. Bunun yanı sıra birçok oyuncunun alacaklarını istişareler yaparak ertelettik. Bunlar kolay şeyler değil. Kulübün tüm gelirleri temlikli. Cebimizden harcayarak Gaziantepspor'u yaşatmaya çalışıyoruz. Bir anlamda Gaziantepspor'u yeni puan silme cezalarından kurtarıyoruz” şeklinde konuştu.

ESKİ GÜNLERE KAVUŞTURACAĞIZ

Gaziantepspor'da mevcut borçların bir çırpıda ödenmesinin mümkün olmadığına dikkati çeken Mahmut Kalenderoğlu, birlik çağrısında bulunarak, kırmızı-siyahlı kulübü eski günlerine kavuşturabileceklerini sözlerine ekledi.

SPOR SERVİSİ