
KAHREDEN HABER
Afrin'e düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'nda bugünkü şehit sayısı 7'ye yükseldi.
A+A-
Gündüz saatlerinde Kilis sınır karakoluna düzenlenen saldırıda 2 şehit veren TSK, teror örgütlerinin son saldırıda 5 şehit daha verdi. Böylece bir günde şehit askerimizin sayısı 7'ye yükseldi.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) yapılan açıklamaya göre bugün 5 şehit daha verdik. Afrin'in Kuzeydoğu'sunda yer alan Şeyh Horoz bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı neticesinde isabet alan tankta bulunan beş kahraman Mehmetçik şehit oldu. Afrin sehitlerimizin sayisi 7'ye yükseldi.
Gaziantep27 Gazetesi olarak saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine başsağlığı dileriz.
Etiketler : gaziantep, gaziantep27, Kilis, Afrin, hudut karakolu, Süngütepe Sınır Karakolu, asker, yaralı, operasyon
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.