Dün sahasında Gençlerbirliğine göz göre göre 2-0 mağlup olan Gazişehir play-off umutlarını da önümüzdeki haftaya taşıdı.

Umudumuz ve kaderimiz Karabükspor’a bağlandı. Aslında bu maç için yazacak çok şeyler var ama bizler haftalardır yaza yaza kalemimizin mürekkebi bitti. Teknik Patron Mehmet Altıparmak takımdan ve futbolculardan çok daha eleştirelecek bir isim. Haftalardır diyoruz ki, bu iş Altıparmak ile zor. Keşke de bizler yanılmış olsaydık.

Dün oynanan fútbol, verilen mücadele play-off’a adım attığımız şu günlerde içimizi iyice karattı. Oynattığı sistem, sahaya sürdüğü kadro, değişiklikler ve hamleleri tam bir fiyasko. Oynattığı futbolla da sinyal veriyordu, ‘ben bu takımı oynatamıyorum’ diye. Uzun yıllardır Ne Gaziantepspor ne de Gazişehir böyle başarısız bir hocaya sabır göstermemişti. Ne hikmetse Altıparmak ve ekibine bu kadar imkan sunuldu. Bugün de geç kalınmış değil. Yollayacaksın altyapı hocasıyla da bu iş yürür. Bu takım play-offtan şampiyon olarak çıkar. Takımın kumaşı belli. Kalitesi üst seviyelerde ama mutfağa verilen malzemeyi iyi kullanamayıp masaya taşıyamazsan böyle çaresiz tribünlerden takımını izlersin.

Play-off şansı öncesi içimizi karartmak istemiyoruz ama gelinen nokta herşeyi belli ediyor.

Allah aşkına hoca söylermisin hangi sistemde oynatıyor, bu nasıl futbol?

Geçelim maça.. Rakip kopara kopara maçı kazandı. Sahada ne yaptığını bilerek oynadı. Kontrollü oyunu her iki yarıda attığı gollerle süslerken evine şampiyon olarak döndü.

Geçtiğimiz hafta evinde 3 gol yiyen Gençlerbirliğine 2 golle teslim olduk. Tam acınacak durumdayız. Ama ne yapalım bu takım hepimizin. Bu yönetimin gösterdiği vefaya ve katkısına teknik kadro çok gerilerde kaldı. Şimdi dua edelim de Karabük maçını kazanıp play-offa kalalım. Umudumuz Karabük diye önümüzdeki haftaya beklemeye başladık.

Ama inadına bu takımı el birliği ile süper lige taşıyalım.