Gaziantep'te, 2 ton 880 kilogram kaçak çay ele geçirildi. Düzenlenen diğer bir operasyonda ise 47 bin 690 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.


GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, plakası açıklanmayan bir kamyonda arama yaptı. Araçta, toplam 2 ton 880 kilogram kaçak çay bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan İ.Ç, A.B, O.Z.B. ve M.G, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

NURDAGI KAÇAK SİGARA

Gaziantep'te düzenlenen operasyonda, 47 bin 690 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Nurdağı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine Ç.Ç'nin kullandığı plakası açıklanmayan kamyoneti Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nurdağı mevkisinde durdurdu. Araçta yapılan aramada, 45 bin 500 paket gümrük kaçağı kaçak sigara bulundu. İslahiye ilçesinde ise bir otomobilin gizli bölmelerinde 2 bin 190 paket kaçak sigara ele geçirildi. Her iki olayla ilgili Ç.Ç ve F.K'nin gözaltına alındığı belirtildi.