Yarışmaya katılan 26 posta dağıtıcısının 13’ünün sağlık sorunlarını gerekçe göstererek yarışmadan çekildiğinin anımsatıldığı açıklamada, “Kalan 13 personelin yarışmaya katılımı için gerekli izinler verilmiştir” denildi.

İDDİALARI YALANLADI

PTT Gaziantep Başmüdürlüğü, basında çıkan “Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması”na ilişkin ilgili personele izin verilmediği iddialarıyla ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada, yarışmaya katılacak personelin tamamının dağıtım personelinden oluşması nedeniyle oluşabilecek işgücü kaybı ve sosyal bir etkinlik hazırlığı nedeniyle vatandaşa verilen hizmetin aksamaması ve memnuniyetsizliklerin önüne geçilebilmesi amacıyla önlemler alındığı belirtildi.

İZİNLER VERİLDİ

Açıklamada, 13 personelin sağlık sorunlarını gerekçe göstererek yarışmadan çekildiği de anımsatılarak şöyle denildi: “Gaziantep PTT Başmüdürlüğü’nden başvuran 26 dağıtıcı personelimizden 13 personelimizin sağlık sorunları ve özel durumları nedeniyle yarışmaya katılamayacakları yönünde dilekçe verdiklerinden geriye kalan 13 personelin 17 Nisan 2019 tarihi itibariyle gerekli izinler verilerek yarışmaya katılmaları sağlanmıştır.” AA